با سلام

و با تشکر و تبریک سال پیش رو حضور دوست و همراه گرامی جناب " شاهمرادی " عزیز .

فرهاد شاهمرادی : 28 اسفند 1394 ساعت : 20:08

پیش از هر چیزی درودهای فراوان بویژه درودها و شادباش های نوروزی به تک تک شما همراهان این سالهای پیکار و تلاش در راستای احقاق حق و حقوق خود!
در باره سال نو اجازه بدهید دیگر چیزی نگوییم زیرا از 8 سال پیش هم تک تک این سالهای اکنون همگی سپری شده و اما با مشخصه پر از دروغ و کلا مواجهه شدن ما اعضاء با بازار مکاره این شیادان رنگارنگ وابسته به مراکز قدرت مستقر در.ادارات سرتاپا فاسد، تجزیه و تحلیل کرده بودیم و در کل بارها نوشتیم تنها راه حل نهایی ستاندن سکان مدیریت تعاونی و سپردن آن به یک تیم از هر نظر شایسته و اما منتخب خود اعضاست. این مهم اتفاق نیافتاد زیرا تشکیلاتی عمل نکردیم.

با این مقدمه کوتاه، و ضمن سپاس فراوان از واقعا کار بسیار ارزشمند دوستان گروه تهیه و تولید ویدئوی جلسه بین عده ای از اعضاء فعال و دلسوز با جناب سالاروند، اجازه بدهید بر اساس دیدن این فیلم به چند نکته اشاره بکنم.

شخصا خیلی خوشحال هستم که در آن جلسه نبودم زیرا اگر می بودم بدون شک سالاروند را حتما با لگد از آن جلسه بیرون می انداختم. چرا؟ زیرا:

1) یاداشت کرده ام سالاروند فوق العاده شیاد است. در کل آن ویدئو هر چه می گوید دروغ است و کلا اطلاعات که نه، ضداطلاعات سخن گفت و عمل کرد. و البته خوشبختانه همه دروغ هایش بلافاصله همانجا به توسط دوستان دانا و شجاع رمزگشایی شد و به او گوشزد شد. در این سه فایل ویدئوی سالاروند واقعا نشان می دهد هم جزء تیم مفسدین اقتصادی است و هم البته بیسواد زیرا دروغ هایش در همانجا چپ و راست کشف و بدرستی بدو گوشزد شد. در کل حتی یک سخن درست و حق را هم به زبان نیاورد. هر چه گفت اصطلاحا کار ضداطلاعاتی بود تا این بار هم اعضاء را به دنبال اصطلاحا نخود سیاه بفرستد.

2) وقتی اعضاء به او گفتند که نقشه قبلی را بیاور که در آن زمین ها حتی بلوک بندی و قطعه بندی شده بودند و متراژهای گوناگونی داشتند، در کمال پررویی گفت: کدام نقشه این همان نقشه قدیم است اما حالا "دقیق" و "قانونی" شده است.

3) در پاسخ پرسش های اعضاء که پرسیدند حالا که شما می گویید نقشه های تهیه شده ووو، پس بفرما دقیقا بگو چه متراژی به چند نفر داده می شود؟ او همه نوع متراژ و همه نوع ترکیبی از ترکیب های مورد نظر خودش مثل هر سه نفر و یا هر چهار نفر و یا هر هفت نفر ووو را گفت اما دریغ از یک پاسخ دقیق. گفت 20 تا 25 متر تجاری به تک تک آن حدودا 10.000 نفر تعلق می گیرد. بعد گفت فضاهای آموزشی ووو هم شامل می شود یعنی هر عضوی قرار نیست 20/25 متر فضای دقیق و خالص تجاری بدو تعلق بگیرد بلکه در این متراژ سهم فضاهای اداری و آموزشی و تفریحی هم شامل می شود. و خلاصه خودش هم متوجه نیست که به این آسانی ها اعضاء می فهمند که او دارد دروغ می گوید. هر چه اعضاء اصرار کردند که باالاخره بگوید چند متر مسی و به چند نفر تعلق خواهد گرفت، از 30 و 370 متر تا 400 و 420 متر و به قول خودش مجوز ضریب سه یعنی مجوز تنها 3 و 6 و 9 طبقه.گفت، تا بقیه واقعا چرت و پرت هایی که به هم بافت و به زبان آورد.
4) با اشاره به مورد دلخواه خودش گفت هنوز برای قسمت شمالی زمین و قسمت جنوبی آن طرحی ندارند. عجب! پس باید بدو گفت: تابحال مشغول چه کوفت و زهر و ماری بوده اید؟ و چرا؟
بگو اگر برای قسمت جنوبی آن که معمولا از نظر نزدیک بودن به اتوبان و دیگر مزایا و بویژه ایستگاه پایانی مترو کرج-هشتگرد، باید آنجا تجاری بشود و نه قسمت های دیگر، نقشه ندارید، پس چرا به دورغ می گویی به هر عضوی 20 تا 25 متر سهم تجاری و اداری می دهیم؟ بر اساس کدام نقشه وقتی قسمت شمالی و جنوبی زمین را فعلا به قول خودت بدون طرح گذاشته اید؟

دوستان! اینجانب شخصا بیشتر از این واقعا تحمل نوشتن ندارم زیرا وقتی به حرف های او آنهم سه بار داشتم گوش می دادم، به آسانی فهمیدم که یا یک ملیجکی بیش نیست و یا نه این هم یکی دیگر از آن کثافت های بی همه چیز است که اینگونه با مال و شخصیت هموطنان خود بازی می کند ووو.
تحلیل نهایی من این است مادامی که زمین ها یا مصادره نشوند و یا سکان مدیریت تعاونی به اعضاء سپرده نشود، به هیچکدام از ما حتی یک میلیمتر خاک سیاه آنجاه را هم تقدیم نخواهند کرد. این را یاداشت کنید برای سال دیگر و سالهای دگر پس از آن.

سالاروند شیاد!
اگر می گویی که گفتی طرح آماده است و دارد برای تصویب نهایی به فلان اداره فاسد می رود، خوب مردیکه شیاد چرا هنوز نمیدانی و یا نمی خواهی بگویی که دقیقا چند متر زمین قرار است به چند نفر بدهید؟ و کی؟ و با کدام پشتوانه قانونی مثل دادن همه مجوزهای مورد نیاز و نهایتا تولید اسناد جدید آنهم برای تک تک این اعضاء؟ چرا دادگاه زورش به تو و تیم شیادت ات نمی رسد؟ .
دوستان عزیز!
از این ویدئوها درس بیاموزید. بیاموزید شخصی که در جلوی دروبین این همه دروغ و کم و زیاد بگوید، آیا می تواند پروژه ای به این بزرگی را یعنی تحویل زمین ها را به درستی مدیریت بکند؟
اگر برای این پرسش اصلی پاسخی پیدا کردید، شما تا همین 6 ماه دیگر به حق خود می رسید. اگر نه، من شخصا تا چند سال دیگر هم احتمالا در خدمت شما هستم.

حیفم آمد نگویم این طرح ایشان (البته حتی گفتم این طرحی که خود به زبان آورد، این هم مشخص نیست. یعنی بی سر و ته است) همان طرح یارو لمپن به نام افشین است که قبلا نوشته بودم او همکلاسی مرتضی پسر اسماعیلی . است. حالا خود از این مجمل، حدیث مفصل بخوانید.
نوروزتان پیروز و به امید ایرانی بدور از ستم .

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : اعضاء ,نقشه ,زمین ,دروغ ,قسمت ,سالاروند ,برای قسمت ,قسمت شمالی ,قسمت جنوبی ,کدام نقشه ,دروغ هایش ,سکان مدیریت تعاونی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرکی به ویرونه های دلم be happy الیسا سافت زنی در فرودگاه گروه برنامه نویسی عصر نوین انتظار وبلاگ تیزهوشان شهید صدوقی یزد شرکت خدمات مهندسی فناوری های پیشرفته نوین کاربردهاي تکنولوژي در بازاريابي اقتصاد ایرانی